A WAGON AJÁNLOTT SAMPONJA…

Jó! Tudom, hogy szemérmetlen reklám, de én is elcsábultam…

Már az elsõ találkozón kitûnt Alacska a jólápolt Wagonjával, amirõl a por lecsúszott, a bogár lepattant, a madárszar nyom nélkül suhant tova… Jómagam tartottam továbbra is azt az igéretemet, amit Lalyos megvásárlásakor tettem, hogy minden hónapban egy samponos-viaszos autómosásban részesül SV, s télen meg magasnyomású gõzborotvás latyaktalanítás a jutalom.

Aztán jött a második találkozó, ahol elnyertem a legbogarasabb Wagonos ki nem mondott díját, amit Ugyuri egy fényképpel osztott ki…

Itt megint Alacska került az elõtérbe, mert Benben szinte térden állva könyörgött a Mesternek, hogy ossza meg velünk a titkot!! Nagy kegyesen megtette a fórumon, s máris beszerzési hullám indult Pécsen, ahogy arról a déliek beszámoltak.
Errõl már én sem maradhatok le, s én is beadtam a derekamat a héten. Beszereztem a képen látható csodát, s tényleg nagyon jó az elsõ tapasztalat. Bogaraknak, madárszarnak, meg annak a titokzatos kicsi sárga csikoknak (minek eredete ismeretlen számomra…) annyi!! Tekintettel a felhalmozott mennyiségre, mérsékelt dörzsölés után az SV úgy ragyog, mint a Salamon töke!!!!

A sampon tényleg jó!!!

(U.i.: A vicc az a képtárban, hogy a “Wagonos samponja” egy tényleg létezõ termék… Axe…)

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..