ALLIANZ VEZETÉSTECHNIKAI CENTRUM

Ahogy igértem, ma jó híreket hozok az érintetteknek!
Minden letisztázódott és pontos idõpontokkal tudok szolgálni!
Egy kis emlékeztetõ:
Kaptunk egy ajándékot az Allianz Nyugat-Dunántúli Igazgatóságától. A lényege: Egy találkozó az Allianz Vezetéstechnikai Centrumban és azok között, akik velem kötöttek szerzõdést (ezáltal a szerzõdésük is a mi igazgatóságunk állományában van) sorsolás útján kiválasztjuk azokat, akik részt is vehetnek a tréningen. Azt hiszem, most jó hírek következnek!
A tréningen résztvevõk száma max. 24 lehet! Ez a kezdeti 4-5-höz képest jelentõs növekedés!!! biglaugh.pngbiglaugh.pngbiglaugh.png
Azért ennyi, mert egy tréner max. 12 kocsival tud foglalkozni, és aznap csak két tréner lesz du.A konkrét tennivalók:
Aki érintett a dologban valamint ezen a linken már regisztrált, az tegye magát szabaddá 2007. április 20-án (pénteken) 14.00-tól! Ugyanis ekkor találkozunk a Hungaroring  bejáratánál. Itt kapják meg a szintén allianzos ajándék láthatósági mellényeket azok, akik klubtagként “hoztak még egy embert” a 2006-os kötelezõ biztosítási kampányban. A mellényeket Bognár Péter, az Allianz Hungária Biztosító Nyugat-Dunántúli Igazgatóságának kommunikációs igazgatója adja át. Innen bemegyünk a tanpályára, ahol a 24 szerencsés részt vehet a tréningen.
Mivel kértem, hogy idõben jelezzétek a szándékot, a tréningen – az eddig beérkezett jelentkezések sorrendjében a következõk vehetnek részt:

 1. Csege
 2. INR
 3. Chabie
 4. ratio
 5. BoS
 6. ZOZ
 7. Vinicius
 8. Ugyörgy
 9. Cateye
 10. Edebaba
 11. Alacska
 12. Laszika
 13. TÉZÉ/TÉZÉné
 14. HP2
 15. Alvin
 16. SonInLaw
 17. Lovi
 18. havasa
 19. Brazil
 20. WagonR+
 21. Marpi
 22. Danny Zuko
 23. sola

Ahogy látható, 1 hely még szabad!!!
Ha valaki nem jönne el, akkor a helyét a többi megjelent között kisorsoljuk!
Akik ebben a sorsolásban is érintettek, mert igaz hogy nem nálam kötötték, de allianzos biztosításuk van (s ha nem jelentkeznek olyanok akik velem szerzõdtek, akkor értelemszerûen a jelentkezés sorrendjében töltjük fel az üres helyeket):

 1. Bálint
 2. Zoli68
 3. djózsef
 4. Feri
 5. Atompyka
 6. Apywrc
 7. Fóka
 8. rusika

A láthatósági mellények tulajdonosai:

 1. Ratio
 2. Ugyörgy
 3. Cateye
 4. HP2
 5. Brazil
 6. Zsolti
 7. Ujfalusy Imre
 8. Alacska
 9. Marpi
 10. Dr. Keresztény Péter
 11. ZOZ
 12. Danny Zuko

Tessék, tessék! A szabad helyekre lehet még pályázni!!! (…és persze arrról se feledkezzenek meg a T. olvtársak, hogy ezen a találkozón aki még nem Törzstag az azzá válhat, no meg be lehet szerezni a Legendás Wagonrfanclubbos matricát!!!!)

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .