Regisztrációs Szabályok

Mielőtt regisztrálnál olvasd el!

Jó, ha tudod: Ez a honlap amolyan klubként mûködik. Magát a honlapot azért alakítottuk ki, hogy teret adjunk egy társaságnak, amiben olyan értékes emberek tagok, akiket egy közös dolog köt össze elsõsorban: Tulajdonosai vagy kedvelõi a Suzuki WagonR+-nak. …és nem utolsósorban jól érzik magukat ebben a társaságban.

Ha megismered a klub életét, rájössz: Elsõsorban a “kedvencünk” tartja össze ezt a társaságot, de nem mellékes maga a KÖZÖSSÉG sem!
Mivel új érdeklõdõként nem ismerhetsz minket, viszont regisztrálni kívánsz – tehát szeretnél csatlakozni a klubhoz, kérlek tarsd figyelembe a regisztrációra vonatkozó szabályainkat!

1.

 

Nem kérünk tagdíjat! Viszont szeretnénk, ha komolyan vennéd a regisztrációs szabályokat, mert ebbe a klubba könnyen be lehet lépni, de ugyanilyen könnyen ki is lehet kerülni! Most szólunk: Ha fittyet hánysz bármelyik szabályunkra, minden külön értesítés nélkül kitiltásra kerülsz!

2.


Szeretnénk, ha megadnád a VALÓDI, TELJES NEVEDET és a VALÓDI adataidat!
Ennek az a magyarázata, hogy mi is felvállaljuk a magunkét, ezért udvariatlan dolognak tartjuk ha valaki ezt nem teszi meg. A személyes adatok esetében biztosítjuk az adat elrejthetõségét. Ha egyértelmûen valótlan adatot adsz meg, törlünk.

3.


A Regisztrációhoz szükség van egy valós E-mail címre
is, mivel a megerõsítõ E-mail erre a címre érkezik majd. Ha nem erõsíted meg a regisztrációdat (jelen esetben 240 percen belül) a rendszer törli az adataidat.

Belépésed után taggá válsz. Ez feljogosít arra hogy az egyszerû tag számára elérhetõ tartalmakat megnézd, használd a tagi jogosultság szerinti funkcióit a honlapnak. 

Fontos!

Szerzői jogi kérdések miatt nem szívesen adjuk kölcsön a Szerelési könyvet… Magyarul: Ismeretlenek egy egyszerű regisztráció után ne is kérjék, nem is adjuk oda azért a szerelési könyvet, hogy biztonsági másolatot készítsenek róla, vagy csak tanulmányozhassák.
Néhány érdemi fórumhozzászólás, szerelési leírás, chat-megszólalás sokat segít, hogy kiléphess az ismeretlenségből!…

4.


Vita nélkül töröljük azokat is, akik akár tartalmi, akár bármilyen más módon rombolják a honlapot!
Ha a honlapot támadod, kitiltásra kerülsz, s minden esetben megtesszük a szükséges lépéseket az internetszolgáltatód felé! (Fontos megjegyezni: A politizálást a legsúlyosabb tartalmi rombolás közé soroljuk! Magyarul: A honlapon nem politizálunk!)

******************************

Tartalomról:
A wagonrfanclub.hu-n megjelent tatalmak szerzõi jogai a szerzõket illetik meg. A beküldött tartalmak (chatbox, fórum hozzászólások, hírek, fényképek, egyéb publikációk) közölt tartalomnak számítanak, megjelenés után!

******************************

A wagonrfanclub.hu Adatvédelmi Nyilatkozata:

A wagonrfanclub.hu a www.wagonrfanclub.hu címû honlapján kiemelt figyelmet szentel minden látogatója (a továbbiakban együtt: felhasználók) személyes adatai védelmének. Személyes adatnak minõsül a meghatározott természetes személlyel kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés.A wagonrfanclub.hu kizárólag az online szolgáltatásokat igénybe vevõ felhasználók esetében kéri bizonyos adatok rendelkezésére bocsátását. Ezeket az adatokat is csak olyan mértékben, amennyiben az a felhasználó által igénybe vett, illetve kért szolgáltatás teljesítéséhez feltétlenül szükséges.A wagonrfanclub.hu az adatokat csak akkor tárolja, ha ehhez a felhasználó hozzájárul. A hozzájárulást megadottnak tekinti, ha valamely adatbeviteli ûrlap alján a felhasználó “küldés” vagy “Mehet” gombra kattint. A megadott személyes adatokat a wagonrfanclub.hu az érintett felhasználó kifejezett írásbeli hozzájárulása nélkül senkinek nem továbbítja és nem hozza nyilvánosságra.

A wagonrfanclub.hu minden eszközzel gondoskodik az adatok védelmérõl.

A wagonrfanclub.hu kijelenti, hogy tiszteletben tartja a felhasználók bizalmas információit, a tudomására jutó, a felhasználókra vonatkozó valamennyi adatot, tényt és információt bizalmasan kezeli és azokat kizárólag szolgáltatásai fejlesztéséhez, valamint statisztika készítéséhez használja fel. Az adatok egyéb célra csak az érintett kifejezett hozzájárulásának megadása esetén kerülnek felhasználásra.

A wagonrfanclub.hu ésszerû ellenõrzést biztosít azon személyes adatok, információk felett, amelyeket a felhasználók megosztanak vele.

A wagonrfanclub.hu gondoskodik arról, hogy szolgáltatásai révén a felhasználókról megszerzett adatok felhasználása mindenkor megfeleljen a hatályos magyarországi jogszabályoknak. Az adatvédelmi elvek kialakításakor a wagonrfanclub.hu különös tekintettel vette figyelembe a személyes adatok védelmérõl és a közérdekû adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényt és az egyének védelmérõl a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28.-án kelt egyezmény kihirdetésérõl szóló 1998. évi VI. törvényt.