Helyzetjelző izzó csere

Landsmann mester youtube-os villámkurzusa két tételben a témában. 🙂
Megtekintése után, aki képes egy kézzel az izzócserére bátran jelentkezzen a legközelebbi orvosi egyetemen szülész-nőgyógyász szakra… 🙂

Landsmann üzenete: Született két újabb youtube film. Ezúttal a jobb, majd a bal oldali helyzetjelző izzójának cseréjéről. A sorrend lényeges, mert a második videóban van utalás az elsőre.
Nehéz hozzáférni, kicsi kezű személyek előnyben. A filmben említett órajárás szerinti irány illetve ellentétes irányt úgy kell értelmezni, mintha a fényszóróegység mögött állnánk, tehát az utastér felől nézve. Nem elég, hogy a szűk hely miatt nehezen lehet hozzáférni, ehhez még elég nagy erőt is kell kifejteni, hogy egy picit el tudjuk fordítani. A bal oldali lámpánál még szűkebb a hely, ott problémásabb a csere, de megoldható anélkül, hogy bármit ki kellene szerelni. Érdekes egyébként, mikor legutóbb cseréltem, akkor is a jobb oldali égett ki hamarabb, majd egy, másfél hónap múlva a bal oldali is.

Jobb oldali csere:

…és akkor következzen a bal oldali csere és Landsmann megjegyzése:
Egy hónappal ezelőtt a jobb oldali, most a bal oldali helyzetjelző izzó égett ki. Ennek cseréje nem olyan egyszerű mint a másiknak, de azért nem megoldhatatlan feladat.

Bal oldali csere

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .