A LÁTHATÓSÁGI MELLÉNY ELHELYEZÉSE

Emberek! Ausztriában már kötelezõ, s ahogy Magyarországon megfigyelhetõek a trendek, hamarosan itt is kötelezõ felszerelés lesz a láthatósági mellény. “Okos” autós lazán a kalaptaróra dobja a mellényt két okból:
1. Neki már van…
2. Mivel a tányérsapka kiment a divatból, tehát kell valami, ami azt sugallja, hogy Õ is a “SZERV”-hez tartozik…

Ez a felhasználás több okból is pitiáner, ezek közül a legfontosabbak:
– A mellény fényvisszaverõ -tehát legfontosabb- része a napfény hatására kifakul, elveszti fényvisszaverõ tulajdonságát.
– Másrészt a kalaptartó ugye nem érhetõ el az elsõ ülésrõl!! Miért fontos ez? Egy kis trükközés: Az igazoltató rendõr megkér, hogy nyisd ki pl. a csomagtartót. Vagy bármit, ami hatására ki kell szállnod a kocsiból. (megteheti…) Te nyugodt vagy, hiszen a mellény jól láthatóan ott van a kalaptartón, s kiszállsz….
Itt követted el a legnagyobb baklövést, ugyanis az az elõírás, hogy már a mellényt viselve kell kiszállnod!!!! De a mellény ugyebár ott van a kalaptartón, Te meg az elsõ ülésen trónolsz, s megalázó tornamutatványok során halászod elõre a mellényt, ha jogkövetõ magatartást akarsz tanúsítani…

Konklúzió: Az igazán okos Wagonos a fentiek miatt a jobb elsõ ülés alatti kis fiókban tartja a mellényt…

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..