1. RÉSZ – ALAPVETÕ TUDNIVALÓK, IGÉNYFELMÉRÉS

Ugyuri a Fórumba írta a következõket. Kérek mindenkit, hogy a cikk végén a hozzászólásokban közölje az igényét!


Sziasztok Kedves Fanok !

Tehát a kínálat a következõ: a képeken látható lovaspálya, mely fehér kerítéssel van bekerítve, ill. a mellette levõ rét a miénk, október 1.-én.

A fehér faház a sportklub öltözõje és onnan lehet vizet, wc-t nyerni. De mégjobb a piros tetejû vendégfogadó, ahol kultúrált Wc van és némi (hallgatólagos) üdítõ, vagy kv fogyasztás ellenében tömegesen is használhatjuk. Értitek.
A lovasklubb (és vezetõje) fölajánlotta, hogyha igény van rá, akkor csapatosan az istállókhoz látogató gyerekeket és felnõtteket is szerény díjazás keretében kissé meglovagoltatja.
Akik még nem ültek lovon, nagyszerû lehetõség! A lovaglás díja 2000 Ft/ óra és mindegy, hogy 10 gyerek lovagol fölváltva, vagy egy lovagol egy órán keresztül. Ez az ELSÕ igény, mely fölmérését kérném komolyan venni.A hangsúly a csapatos lovaglási igényen van, hogy ne kelljen a többi tõlünk függõ vendég programját nagyon megkavarni és a Gézának sem kelljen két, három óránként fölbakllagni egy gyerekkel.
MÁSODIK. személyenként 200 Ft (ha jól emlékszem) és megfelelõ számú jelentkezõ esetében a faluban egy fogatos kirándulást, vagy többet is lehet tenni. A fedeles kocsi szintén a képen látható.
HARMADIK igény!! kértük, hogy a falu részérõl valaki tartson egy rövid tájékoztatót Héregrõl. Erre kétféle megoldás van, az elsõ amikor a lovasklub elnöke( továbbiakban: GÉZA) személyesen mond pár szót és hozzá csatlakozik a Rudi bácsi, aki ízes magyarsággal, lennt a réten az autók mellett mesélne nekünk, vagy a második, amikor csoportosan föllátogatnánk a faluházba( réttõl kb.1,5 km gyalog) és közben tartana a Géza egy kis tájékoztatót, aztán a faluházban várná a Rudi bá’ a csoportot. Tessék gondolkodni.
Mindenki rendelkezésére állnak a focipályák, játszótér, tele fa- játákokkal, stb.
A Polgármester Úrral (Bürgermeister) rendeztük az engedélyeket, a helyi falutévében le fognak nyomni egy rövid tájékoztatót, hogy kik és miért vannak ott, ezt majd megszerkesztem.
A területért, Figyelem!! nem kérnek bérleti díjat, ahogy a Géza mondta: ” majd adtok valamit”, tehát kérném ezen a valamin gondolkodni, akár valami szponzorajándékféleség, vagy ilyesmi, .
A találkozó alatt a helyi száraztészta készítõ vállalkozó szívesen tart vásárlással egybekötött termékbemutatót a háziasszonyoknak és uraknak, a tésztás, véletlenül a Géza felesége és hatóságilag bizonyítom, hogy nagyon jó és finom a tésztája, a választék döntõen 8 tojásosokból áll., tehát ez a NEGYEDIK igény fölmérés.
Most ennyi jutott eszembe, tessék olvasgatni, tervezgetni.
A Marpival vállaltunk egy kis körlet rendezést, fûkaszálást, tehát jó lesz a hely.
Képek a képtárban. üdv. Gy.
következõ részben a megközelítés és közlekedés lehetõségeit fogom bemutatni.

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..