MÉGEGYSZER A TOTALCARRÓL

Nézegettem a Totalcar honlapját, hogy mirõl maradtam le a hétvégén, s megakadt a szemem a Best Of válogatásba ismt beszerkesztett Wagon teszten.

Nosza, megnéztem, s a következõ levelet küldtem Karotta Mesternek (Bazsó Gábornak):

Nagytiszteletû Karotta Mesterhez fordulnék a következõ szerény – és tiszteletteljes – kéréssel: Járuljon hozzá, hogy a nyári Best Of Totalcar összeállításból a WagonR-rõl szóló anyagát kitehessük a WagonR Fan Club oldalra!
(Megjegyzés: A WagonR Fan Club “szülõatyja” az azonos nevõ topic, mely az Indexen üzemel (..ha üzemel az Index… he-he-he..), s onnan nõttük ki magunkat… Ha esetleg honlapunkra vetné sugarát kökény szemeinek ( ), akkor a következõ webcímre kell ellátogatni: http://www.wagonrfanclub.hu

Köszönettel köszönjük a hozzájárulást! (Ha nem kapjuk meg, akkor mérhetetlen szomorúságunkban saját kardjainkba dõlünk, de elõbb megátkozuk a mûsort, s nem is nézzük tovább….   )

Tisztelettel:

RetteNETes Lalyos
wagonadmin

két óra múlva már jött is a válasz:

“Hú, a fenyegetések súlya alatt megtörve, elhalón beleegyezem. De kérem alássan lelkiismeretesen, jól láthatón belinkelni forrásként a tc tévérovatát.

szeretettel:
BG”

A filmet a letöltések – érdekességek rovatban találjátok meg ZIP-elve,

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..