ST.WOLFGANG

St.Wolfgang 2005. július Hátha más is kedvet kap, így a tavaszi hidegben merengve a nyári utazásokon. Nocsak, egy japán WagonR van a képen. Persze az úton láttunk esztergomi gyártmányt is. Csehországban viszont már nem.
Ha az ember elmegy messzire, akkor megpróbál az út környékén is körülnézni. Mi Dél-Csehországban jártunk, Krumlovban. Oda Ausztrián keresztül jutottunk, Linztõl északra. Visszafelé Linztõl dél-keletre, található St.Wolfgangot is meglátogattuk az utiterv szerint. Az idõ hihetetlenül csodálatos volt, de a hegytetõre mégsem jutottunk fel. Ugyanis nem csak drága, de 3 órát kellett sorba állni. Ezt viszont nem kalkuláltuk bele. S amig várakozol presso kávét ne akarj inni, mert az 1000 HUF!!!
A vonatjegy a hegyre 24 euro/fõ (hát ezt sem nekünk találták ki, de ki akar 1800 m szintkülönbséget gyalogolni?), de van családi jegy is. Hogy milyen a kilátás? Feltétlenül nézzétek meg a panorámát a NETen:
Jövõre ismét megpróbáljuk, talán. Ja, és fürdõrucit vinni, mert ingyen strand van a tóban a túloldalon, és ha jó az idõ fantsztikus!!! A tó egyébként 145 m mély.
Beküldte ratio

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .