HASZNOS TUDNIVALÓK A DINOPARK-OS KIRÁNDULÁSRÓL

Ratio készített néhány hasznos tudnivalókból álló csomagot.
Útvonal

Én is készítettem egy útvonal leírást ami két variációt tartalmaz. Mivel INR-ék jönnek a legmesszebbrõl Csatlakozhatnak Alacskáékhoz, s eldönthetnék, merre mennek?! Ha a 8-ason való haladást választják – az én számításaim szerint 329.3 Km-t tesznek meg 5 óra 18 perc alatt. (Megjegyzem: Az én útvonalszámító programom, teljesen normális, szabályok szerinti haladást feltételez… Tekintettel a kirándulásra, meg a gyerekekre tartsuk magunkat ehhez…)
Ha Alacska – INR család ezt az útvonalat választja, akkor valahol Körmenden kéne találkoznunk.Ha az “Északi kerülõ” útvonalat választják, akkor az M1-en Tatabánya-Gyõr útvonalon jöhetnek esetleg a régi 1-en… (Az egyszerûség kedvéért az M1-el számoltam…) Ebben az esetben 367,5 Km és 6 óra vár az utazókra.

Tekintve, hogy kb. 13.00-ra érhetnénk a Styrassic Parkba, javaslom, hogy Körmend legyen az egyik megállóhely, mivel mindkét irányból érkezõknek egyaránt ez nagyjából másfélóra távolságra van a céltól. Tehát ha Alacska-INR családok a 8-as utat választják 11.30-kor várjanak meg minket Körmenden! (Meg kéne állapodni a helyszínben, mert én ugyan 2 hónapot Körmenden töltöttem az életembõl, nem igazán ismerem a helyet, mivel csak a határõrségi kiképzésen voltam ott, nem turista céllal…   )

Az “északi szekció” a Tatabánya-Gyõr-Celldömölk útvonalon tör a cél felé. Javaslom, hogy találkozzunk az Elvis-parknál lévõ IL-18-as repülõnél található benzinkútnál 8.30-kor!

Hasznos infók:
Ausztriában is legális a PMR rádió, de a külsõ antenna NEM! (Ha használtok külsõ antennát, a határ elõtt “behúzandó”!!!)
Legyen a szokásos 7.00 az elsõdlegesen használandó csatorna, telítettség esetén a tartalékcsatorna 4.07!

Sajnos nem leszünk 20-an, tehát nem kapunk csoportos kedvezményt. (Persze ha idõközben valaki meggondolná magát…)

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .