ÚJ ALLIANZ CASCO

A közelmúltban téma volt itt a CASCO biztosítás ára.
Az Allianz új gépjármû módozata július 1-én indult be, a leglényegesebb változás: Az ügyfél saját maga határozhatja meg, hogy milyen kockázati elemekre szóljon a CASCO-ja.
A változás mellett nem elhanyagolandó újdonság az sem, hogy a gépjármû korának növekedésével CSÖKKEN a biztosítás díja, ugyanazon fedezetekre!
Jelentõs változás az is, hogy a CASCO-bónuszt egybõl az árba számolja be a biztosító, ami ismét jelentõs díjcsökkentõ tényezõ!Amit fontos tudni: A jelenleg is érvényes allianzos CASCO-val rendelkezõk számára a jelenlegi szerzõdés felmondására ÉVFORDULÓRA (azaz: az eredeti szerzõdés aláírást követõ hónap elsõ napja az adott szerzõdés évfordulója) lehet felmondani, 30 nappal az évforduló elõtt! (Egy példán keresztûl: Ha valaki 2003. június 17-én vette át az autóját, s ekkor kötött rá casco-t, annak az évfordulója minden év július 1-e…)

A mai napon beharangozott oldalamon csináltam egy kis számítást, mellesleg összehasonlítottam online kalkulátorok számításaival az enyémet… Érdemes megnézni!!!

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .