GFB KAMPÁNY

Az idén nem a honlapon zajlik a Kötelezõs Kampány, hanem a saját honlapomra terelem az érdeklõdõket. ( [link] ) Itt csak legfontosabb információkat közlöm.
A hétvégén megcsinálom ott az adatbekérési oldalt, egyelõre a fent lévõt ne használjátok, mert nem ezek a mezõk lesznek szükségesek az idén!
Ami elõre látszik:

  1. Az újrakötések, nem biztos, hogy kifizetõdõek lesznek, de ezt is csak nagyjából a következõ hét közepén tudom biztosra mondani, konkrét példák alapján.
    Már most szólok, hogy néhányatokat – akik rendelkeznek allianzos GFB-vel, és nálam kötötték – fel fogom hívni telefonon, mert Õk lesznek a referencia minta…
  2. Egy jó hír: Akik élõ Allianz Casco és Allianz Kötelezõ (GFB) biztosítással rendelkeztek szeptember 30-án, azok várhatnak egy olyan levelet amiben egy Allianz Autóskártya lapul majd!
    Ez egy olyan hitelkártya, aminek nincs kártyadíja, és max. 33 333 forinttal lehet havonta feltölteni, amint van rajta pénz 3%-al kamatozik (manapság a bankszámlán lévõ pénz lekötetlenül nagyjából 0,5%-os kamatot kap…), de a legnagyobb haszna: Bármilyen vásárlásra jó, de leginkább tankoláskor jön jól, mert ha a tankoláskor többet fizetsz mint 5 ezer forint, a fizetett összeg 2%-át a hónap végén jóváírják! Ez 270 forintos benzinárnál tankolásonként (41 literrel számolva…) 221 forintot jelent, vagyis literenként 5 forinttal kevesebbe került a benzined…
    Én manapság Metro kútnál tankolok, (Ami megegyezik a Tesco-Auchan árfekvéssel) ahol Metro-kártyával kapok további 4 forint kedvezményt literenként, ehhez hozzájön a már kiszámolt 5 forint…
    Szóval hasznos annak, aki tankol az autójába… 180 ezer levelet küldtek ki a napokban, és aki nem kapott ilyen levelet, vagy ezután köt Allianz Cascot az Allianzos GFB-je mellé, az 2008. év elején igényelhet ilyen kártyát.

Beküldte wagonadmin

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .