ÉLHETÕ VÁROS A MILLENÁRISON ZÖLDPONT

http://www.idokep.hu/?oldal=hirek&id=524 Helyszín: Millenáris Park, B épület – Jövõ Háza Kiállítás
A kiállítás idõtartama: 2009. május 15. – december 30. Az intézmény olyan zöld pontként funkcionál majd a városban, ahol mûvészeti projekteken, oktatási eszközökön és a mindennapi életben alkalmazható technikákon keresztül tanulmányozhatják az energiagazdálkodás, a hulladékgyûjtés, valamint az ehhez kapcsolódó modern technológiákat és az új kutatások eredményeit, mindezt látogatóbarát és ugyanakkor tudományos igényû programok, oktatási módszerek segítségével. Olyan környezettudatos szemléletet, környezetbarát megoldásokat kínálunk, amelyek mindannyiunk otthonában, életében alkalmazhatóak.
A ZöldPont a 4 fõ elem: föld, levegõ, víz és tûz keresztmetszetében játékos eszközökön keresztül mutat be folyamatokat, jelenségeket, és egyben életmód és szemléletbeli orientációt is nyújt. De a kiállításon lehetõséget kapnak vállalkozások és fejlesztõ csoportok is, hogy az egyes témákban megalkotott és piacra bevezetett termékeik elõnyeit és felhasználási lehetõségeit mûködés és használat közben mutassák be.
Hagyományos kiállításként a ZöldPont minden korosztály számára hordoz érdekes tartalmakat, és emellett számos civilszervezettel együttmûködve idõszaki programokkal, versenyekkel, játékokkal gazdagítjuk az állandó tárlatot.

Beküldte csege

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .