AUTÓS MENNYORSZÁG…

Ma meglátogattam végre az Üllõi úti Homasitát. Régóta tervbe vettem, de eddig “csak” a kisebbikbe jutottam el. Délután hazafelé elegáns jobbkanyart vettem és meglátogattam az alkatrész-plázát.
Elsõ benyomásaim kellemesek voltak, saját zárt parkoló, rendezett környezet, tisztaság. Leparkolván szapora léptekkel befelé, ahol is hodály méretû üzletben találtam magam, polcsorok garmadával telítve. Elsõ körben végig sétáltam a polcok között, felmérve, merre mit találok. Valóságos kánaán tárult elém, a legkisebb bigyótól a LED-es Lexus lámpákig bármi kapható.Külsõ belsõ alkatrészek, tuning elemek, világítás technika és még egy csomó felesleges kütyü, amit az autós a járgányába passzinthat.

A minõség teljes skálája képviselteti magát, a csicsás agyonkrómozott mûanyag kartámaszoktól egészen a drágább, minõségi sportkormányokig terjed. Nem álltam meg vásárlás nélkül, (nem dohányzó révén a Swiftbe nem kértem “dohányzó csomag”-ot, így hamutartó híjján nem volt helye a kisebb méretû szemétnek) vételeztem egy kb. kólásdoboz méretû fedeles hamutartót(920Ft), amibõl már a parkolóban kiapplikáltam a krómozott mûanyag csikkelnyomó rácsot, így szert tettem egy pohártartóba való csukható minikukára. A másik szerzeményem az oldalon már bemutatott lámpaláttató mûanyag korong(320Ft), amit az elsõ szélvédõre kell feltapasztani.

Láttam még potenciális autómbavaló cuccokat, pl méretpontos márkajelzéses üléshuzatot (13e Ft), LED helyzetjelzõvel kiegészitett (BMW-s “angel eyes” kinézettel) ködlámpát (13e Ft), hogy csak a legjellemzõbbeket említsem. Természetesen ez csak a jéghegy csúcsa, de tunereknek volt rengeteg féle direktszûrõ, sportkipufogó, króm és acél kipufogóvégek, LED-es és NEON-os külsõ optikai elemek.

Mivel felmerült már itt az oldalon egy fényújság esetleges jogosultsága a verdákban, jelentem, hogy azt is láttam, kb 8x40cm-es tokozással (persze a LED mátrix kisebb vmivel) 19e Ft-ért. Nem kérdeztem rá, hogyan lehet programozni, de ha van rá érdeklõdés, megkukkanthatom.

Úgy gondolom, hogy visszatérõ vevõ leszek, mivel kedvesek, udvariasak voltak az eladók, nem járt biztonsági õr a nyomomban mint pl a DM-ben, és ami a legfontosabb, hagytak nézelõdni, nem zaklattak folyton a “Segíthetek?” klisével.

DZ.
Beküldte: Danny Zuko

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .