NÕT 2006.

Az újak és az újszülöttek kedvéért: NÕT = Nagy Õszi Találkozó

Nos, LB16 és Zoli68 összedugták a kobakjukat, egyeztettek és alant olvashatjátok szerkesztett üzenetüket:

Az eredeti programhoz képest ( melyet itt olvashattok ) annyi a változás,  A szombati rep.múzeumba 13:00 a kezdés, tehát 1/4 órával korábban indulunk oda!
Lendvai Miklós fõtörzs vár bennünket, aki már a napi hírekben szereplõ Fiat II. vhb-s gépet is meg tudja mutatni. 14:00-ra neki következõ csoportja jön, ettõl függetlenül mi tovább is maradhatunk, kivéve az élõ repülés szerelmeseit, akikkel akkorra már a sportreptérre megyünk.
A repülés után – ennyi fõre az kb 1-1,5 óra – visszamennénk a múzeum melletti parkolóba, ahol a MI-8 helikopter elõtt fényképezkednénk.
Egyébként  a találkozó idõtartamán és programpontjain csak a vasárnap de. tekintetében változtatunk. Ha lesz egy GPS akkor a Tiszaligeti keresést és sétát megtartjuk.

Egyeztettünk a szakáccsal is a marhapörkölt adagjában, az õ odajutásában, a bogrács, gáz és egyéb etcetera ügyében. A helyszín biztosít zárt étteremben terítéket nekünk, és minden ekcájgot, és egyeztettük a mosogatással együtt ezért járó díjat.
Így a vacsora személyenkénti költsége 1300,- HUF és a helyszínen fizetendõ Zoli68-nak!

A szállás árának második felét sem kérjük utalni, hanem a szoba átvétel elõtti regisztrációkor fizetendõ a helyszínen. Ennek oka, hogy többen jelezték az összeg egy részét üdülési utalvány formájában egyenlítik.

Szintén a költségeket érintõ kérdés, hogy a helyszín honlapján az árak olvashatóak, s van ott egy tétel: Területhasználati díj… Ez remélhetõleg nem kerülte el azoknak a figyelmét, akik szállás nélkül érkeznek. A szállásdíj ugyanis tartalmazza ezt a díjat. Akik csak jönnek, de nem maradnak szombat este, azoknak be kell fizetni a helyszínen a területhasználati díjat az említett honlap táblázatának megfelelõen. Ezt tartsátok szem elõtt!
Little Black 16 készített egy xls táblázatot a találkozóra jelentkezettek és az igényelt szolgáltatásokról. Mindenki – aki jelentkezett a NÕT-re – azért nézze meg, s ha valami nem az Õ elképzelése szerint van, jelezze LB16-nak!

A kitûzõk és az egyéb fontos dolgok (oklevél) a hétvégén készülnek el, s kerülnek a szervezõkhöz, illetve lesznek elérhetõk.

Minden észrevételt szívesen vesznek a szervezõk (Little Black 16 és Zoli68)

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .