VÉTKEZTEM…

…mert összetörtem a dobozkámat!

Minden egyes elmeséléskor (mert hát ezt a szomorú esetet el kell mesélni, hogy tanuljanak belõle az Emberek) könnybe lábad a szemem. Nagyon-nagyon nem szerettünk volna, de most úgy tûnik meg kell válnunk Tõle. Hacsak nem tudtok segíteni…

Történt ugyanis, hogy a Casco megkötésekor nem tûnt fel, hogy az autónak nem felszereltsége a klíma, így fel sem került a biztosított tételek listájára, ergo NEM vonatkozik rá a Casco. Márpedig frontális ütközésnél ez az egyik elem, ami tönkrement. Javítása pedig csak saját zsebre megy ezután, ami a szervíz szerint kb. 300.000Ft.

Most 2 dolgom maradt:

  1. Tanúsítványt szereznem, hogy a 2003.dec-i GLX-es autómban széria volt a klíma. (A hangsúly a szérián van, hiszen lehet, hogy a gyárban szerelték bele, de a típusnak nem szériafelszereltsége, hanem mondjuk limitált kiadású) Ebben az esetben mégis Casco-s a klíma, vagyis fizet a biztosító.
  2. Megjavíttatom az autót (az önrész ekkor is ugrott: kb. 85.000Ft), és nincs benne javítva a klíma. De ezen felül ha kifizetem a fenti 300.000Ft-ot zsebbõl, akkor újra lesz klíma is.

Azért fordulok a klubhoz, hogy ha vkinek közületek volt hasonló esete és talált rá jó megoldást, vagy csak lene ötlete a helyzet megoldására, akkor vegye fel velem a kapcsolatot.

Köszönettel: Zöld46

PS:

 1.500.000Ft-ig bezárólag vásárolni szeretnék egy WagonR+-t. Az alábbi kikötésekkel: klíma, ABS, 2 lufi, 5 személyes, szürkéksék, vagy fehér szín elõnyben. Aki magára ismer, vagy tud valahol olyan eladó autót, mely a fenti kritériumoknak megfelel, kérem szóljon
Beküldte zöld46

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .