Ma reggel ezt a PÜ-t találtam…

Szia!
Arra gondoltam felajánlanék egy csomagtartó szettet (tetõkorlátos), ingyenes kölcsönzésre, természetesen csak tagoknak.
Megelõzendõ a “hogy pakoljuk be a fél Ikeat dobozunkba”…
Azt gondolom ez is valós segítség lehet, bár ez leginkább Budapesti vagy környéki tagokat érintene igazán. Ha jónak tartod az ötletet, jelezz vissza és onnantól kezdve mindig készenlétben lesz egy ilyen csomagtartó.
Üdvözlettel: Laca

Nos, Laca Mesterrel azóta lebeszéltük a dolgot, s a következõkre jutottunk:

 1. Úgy lehet igényelni az ingyenes csomagtartót, hogy itt a honlapon egy PÜ útján megkeresed Lacát!
 2. Jelzed neki az igényedet, s megvárod míg visszaigazolja!
 3. Ha megérkezett a visszaigazolás, akkor ellátogatsz a naptárunkba (Fõmenüben: Információk > Naptár), és felviszed az általad igényelt és visszaigazolt idõszakot, mint naptári eseményt, a következõ módon:
  • Megkeresed az “Új esemény” feliratú gombot! Rákattintasz!
  • A megnyíló oldalon elõször beállítod a dátumot! A példa kedvéért felvittem egy eseményt, ami szerint síelni mentem (biglaugh.pngbiglaugh.pngbiglaugh.png) január 02 8.00 óra és január 05, 10.15 óra között, vagyis nem ennyi ideig síeltem, hanem eddig volt nálam a csomagtartó…
  • Ha több napon keresztûl van nálad a csomagtartó, nem kell kipipálnod a “mindennapos eseményt, hiszen beállítottad a kezdõ nap induló óráját már, valamint a záró nap dátumát és a vége-idõpontot is…
   Viszont MINDENKÉPPEN Írd be az esemény címét! (Egyébként ez kötelezõ is…) Az esemény címe lesz az, ami kikerül a kezdõoldalra is, figyelmeztetve a többi tagok, hogy az adott idõpontban ne ácsingózzanak a csomagtartóra!
  • Az esemény kategóriájánál válaszd ki a “Thule City – Csomagtartókölcsönzés”-t!
  • A helységet nem kötelezõ kitölteni, én beírtam a “web”-et…
  • Az “ESEMÉNY” leírását viszont kötelezõ kitölteni! Itt beírod a lényeget, vagyis azt, hogy az adott idõpontban nálad van a csomagtartó…
  • A többi rovatot nem kötelezõ kitölteni, én csak a példa kedvéért linkeltem be ezt a leírást.
  • Ha mindent kitöltöttél, kattanj az “Új esemény megadása” gombra! …és már végeztél is!
 4. A megbeszélt idõpontban elmész Lacáék üzletébe és átveszed a megbeszélt feltételek szerint a csomagtartót, aztán a megbeszélt idõpontban visszaviszed. Ennyi!

Azt hiszem az egész WRFC nevében tolmácsolom a köszönetet Lacának!

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .