KARBANTARTÁS!

Tisztelt CarTársak!

A napokban elõfordulhatnak leállások karbantartás és témaváltás miatt.
Azt hiszem, egy nagyobb takarítást is eszközölök mely a következõket fogja tartalmazni:

 • Fórum rendbetétele, tisztítása
  Törölni fogom azokat a fórumokat, ahova egy éve nem érkezett hozzászólás
 • Tagság karbantartása
  Törlésre kerülnek az “alibi”regisztrálók, akik a regisztrációjuk után 90 napja nem léptek be, nem egészítették ki az alapadataikat.
 • A képtár rendbetétele
  Törlésre kerülnek azok a képek, melyek tulajdonosai nem tartották be a képbeküldés szabályait, ezért a képeik nem jelennek meg… Azokat a képtárakat is törlöm, melyekhez nem köthetõ felhasználó, legyen az tag, vagy saját galériával rendelkezõ Törzstag.
 • Minden olyan profilkép és avatar törlése, melyek a méretük miatt “szétnyomták” az oldalt.
  Javaslom, a kezdõoldalon keresd meg a “Profil” menüpontot, s rákattintva ellenõrízheted, hogyan jelenik meg a profiloldalad.
  Ha töltöttél fel képet és nem az jelenik meg, hanem egy figyelmeztetés, akkor az ott jelzett linken található képátméretezõ program segítségével (vagy más képméretezésre alkalmas programmal) méretezd át a megfelelõ méretre és azt töltsd fel profilodba!

A munkálatok kezdési ideje: 2009. 12. 28., vagyis hétfõ de.
Ha valamelyik kérdéskörben “sáros vagy” (kitöltetlen az adatlapod – ezt onnan tudod meg, ha a belépés után mindig az adatlapod jelenik meg…) akkor az elõbbi idõpontig  pótolhatod az elmaradást.
Ha gondod van a már elõbb említett idõpontig jelezheted nekem E-mail-en, az utána való reklamációkkal azért nem foglalkozom, mert abban reménykedem, hogy regisztrációkor olyan mélcímet adtál meg, amit gyakran (értsd: legalább naponta) ellenõrzöl… Ha ez nem így van, és szeretnél regisztrált felhasználó maradni akkor csak egy lehetõség van: Az újbóli regisztráció!

wagonadmin op 2009 december 26 szombat – 23:56:39

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .