KÖTELEZŐ BIZTOSÍTÁS 2011.

 

gfb2011.gif

Akkor ahogy jeleztem: Elkészültem az adatbekérő oldalakkal, lehet munkára fogni! Számoltassátok ki velem, hogy mennyi lenne a kötelező biztosításotok jövő évi díja a velünk szerződött 6 biztosítónál?! (Csak emlékeztetőül: Aegon, Allianz, Generali, Groupama Garancia, MKB, Uniqa)

Miért pont velem szerződj? Elsősorban azért, mert “ismerjük” egymást és bármilyen gondod, kérdésed, problémád van vagy elintézem neked, vagy tanácsot adok, hogyan intézd el anélkül, hogy “elvesznél a dzsungelben”…

Nagyon fontos!
Az adatbeviteli oldal utolsó kérdése az egy megjegyzés rovat. Ide írd be a következőket: WRFC ! Ere azért van szükség, mert van egy kósza elképzelésem arról, hogy elegendő lúd hogyan győzhet le egy (vagy több) disznót… Ez marha rejtélyesen hangzik, de gondosan tanulmányozd át az adható kedvezmények körét aztán gondolkodj el azon, hogy vajon mennyi suzukis van az országban, mennyien regisztráltak valamelyik klubhoz, és vajon többen vannak-e mint pl.: Credigen dolgozók???!!

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .