Üdv! Új motorunk van!! :-) (alkalmi GYIK)

“Tudunk jobbat!” 🙂

Isten bizony nem volt szándékos, hogy a régi honlap képén pont ez a reklámcsík futott… 🙂 Amikor a portálmotorváltásról szóló értesítést kiraktam az Indexre és a Facebook-oldalra, csak akkor vettem észre, hogy milyen kettős tartalommal bír a kép… 🙂

Akkor a lényegről pár szót!

“Mivel tud többet, mitől jobb ez az új oldal?”

Elsősorban biztonságosabb. Másodsorban talán egy kicsit jobban megfelel a kor kihívásainak, mert okostelefon és táblagép barát! A képtár is szebb-jobb, vagyis a meglévő tartalmak korszerűbb környezetben fognak megjelenni.

“Mi fog történni a napokban, hogyan férhetek hozzá a tartalmakhoz, megmaradt-e a felhasználónevem és jelszavam, hogyan tudok regisztrálni az új lapra?”

Eddig a régi oldal híreit másoltuk át. Itt egy külön nagy köszönet Landsmannak, aki heroikus küzdelem során – szerintem – elkoptatta a “CTRL C – CTRL V” billentyűit, mert a hírek döntő hányadát Ő másolta át rekord idő alatt!!!
Most villámgyorsan zajlanak a “finomhangolások”, hogy ismét lehessen regisztrálni a régi és új felhasználóknak egyaránt.

Mondhatjuk, hogy tiszta lappal indulunk, mert nem hoztunk át (szándékosan) semmit a régi honlap adatbázisából. “Házi vámpírunk” (a régi honlapon Lugossy Béla-ként szerepelt… 🙂 ) sziszifuszi küzdelmet vívott azért, hogy egyáltalán működjön a régi lap. Közben új szervert varázsoltak a leendő új lap alá. Köszönet érte neki és Brazilnak!
Tehát az új dologra nem szerettünk volna semmit áthozni a beteg régiből, ezért nem is próbálkoztunk az adatbázis átalakításával. Ezért a régi felhasználónevek és jelszavak itt nem érvényesek, mindenkinek újra kell (majd) regisztrálni! Erre előreláthatólag szerdától (2017.04.05-től) lesz lehetőség!

Miért nem láthatom a CHAT-et és a FÓRUM-ot regisztráció nélkül?

Egyelőre az említett funkciók is a “finomhangolás” részeként biztonsági szempontok miatt nem elérhetők a hétköznapi ember számára (értsd: nem regisztrált felhasználó…). A regisztrációval megoldódik ez a kérdés! 🙂

Kellemes használatot a “nagygenerálon” átesett wagonrfanclub.hu – hoz! 🙂

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..