Tanácsok az (újra)regisztrálóknak

Kedves új és régi felhasználók!

Szeretnélek figyelmeztetni benneteket, hogy bár a honlap motorja megújult a külsővel együtt, de a kérésünk egyértelmű maradt továbbra is: Legyél annyira tisztelettel felénk és becsüld annyira magadat is, hogy a regisztrációkor – a kérésnek megfelelően – megadod a teljes nevedet!

Az átmeneti helyzetre tekintettel 2017.04.09-ig adunk lehetőséget, hogy az adatait mindenki javítsa. Azután mindenki törlésre kerül, aki nem vette erre a fáradtságot!

Wagondamin

4 hozzászólás

 1. Szeretnék segítséget kérni. Suzuki WagonR autónk van. Kettő. 2001 és 2002-es. Szükségünk lenne a javítási kézikönyvére, elsősorban az elektromos kapcsolásokra, és a relék ismertetésére. A segítséget előre is köszönöm. Anna

  1. A Fórumban érdeklődj…
   Egyébként épp ez a téma, hogy a hirtelen beesőknek nem tudunk segíteni, mert ugye ezek az anyagok jogtulajdonosai esetleg háborognának. S mivel vagy öt perce regisztráltál, lehetsz akár egy ilyen jogtulajdonos is. Semmit nem tudunk rólad… 🙁

   1. ez igaz. Lehetek akárki. Akkor pontosítom a kérdést. wagon R relé megnevezésekre lennék kíváncsi. A biztosítéktábla elnevezése a használati utasításban fel van tüntetve, de a relé kiosztás nem. Esetleg így könnyítve tudtok segíteni?
    Sajnos, egyelőre a Fórumot nem is találom. 🙂

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..