POLLENSZÛRÕ BEHELYEZÉSE – UGYÖRGY

1. éppen itt az ideje, hogy akinek nincs, vagy van és cserélni szeretne pollenszûrõt, ne késlekedjen az új beszerzéssel és betétellel.
(szomorú, hogy a vadi új GS, és klímás gépsárkányokból is kispórolja a gyár!!!!!!)

2. vegyük le a szûrõház fedelét, a hátsó fül egy kicsit meggörbített csavarhúzóval könyebben kipattintható. 1.kép
(A leíráshoz tartozó képeket egyben, tömörített ZIP fájlban a “Letöltések” oldalról szedheted le, ha IDE kattintasz!)

3. a 2. képen egy gyári GM (Agila) szûrõ cikkszáma látható. Ennek ára O. szalonban 2 hónapja 3.600 Ft. körül volt. Nekem a jóval olcsóbb utángyártott nem vált be, mert a papír rostsûrûsége – tömege nagyobb és jobban lefogja a levegõt.
(a suzuki pollenszûrõt kb 8.000 Ft-ért mérik!!!!)

4. még egy ok, hogy gyári szûrõt használok: a kerete középen gyengített, bahajtható, egyszerûbb betenni a helyére és a kereten körben légzáró szoknya is van, ami tökéletesen tömít. 3.kép

5. Ha levettük a szûrõház fedelét és nem volt még benn szûrõnk, célszerû az összegyûlt port, döglött rovar maradványokat, stb. pl. egy porszívóval eltávolítani. Meg fogtok lepõdni, hogy mennyi van benne.
Betehetõ az új szûrõ, ha nagyon precizek akarunk lenni, a légzáró szoknyát áramlással szemben, de akár fordítva is betehetjük, mert jól zár. Az utángyártotton szivacs van, jó esetben, de nincs középen elgyengítve a keret.! 4. kép

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .